Yüksek İstişare Konseyi

Zafer ERARSLAN

Zafer ERARSLAN( Yüksek İstişare Konseyi Başkanı)

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Zafer ERASLAN, 2004 yılından bu yana İzmir Özel Çakabey Okulları Kurucu Temsilciliği görevini yürütmektedir. Türkiye Özel Okullar Birliği yönetim kuru üyesi olan Eraslan, İzmir Ticaret Odası'nda 2009 yılında Eğitim Grubu Meslek Komitesi ve Meclis üyeliği yapmıştır. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu ve danışma kurulu üyesi olarak görev almaktadır. Türkiye'nin zenginliklerini, ulusal ve uluslararası platformda tanıtmak amacıyla 2007 yılında bir sosyal sorumluluk projesi olarak özel Çakabey Kültür Yayınları'nı kurmuştur. Eraslan, hazırlanan beş kitap ve sergi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan "Takdir belgesi", Dışişleri Bakanlığı'ndan "Teşekkür Belgesi" ve İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nden "Özel Ödül" ile ödüllendirilmiştir. Fotoğraf sanatıyla ilgilenen Eraslan'ın "Çakabey Kültür Yayınları" kapsamında sergileri ve 2015 yılında yayınlanan "An ve Anlam" isminde kişisel fotoğraf kitabı bulunmaktadır. Eraslan evli ve iki çocuk babasıdır.

Mustafa TEKTAŞ

Mustafa TEKTAŞ( Yüksek İstişare Konseyi Başkan Vekili)

Açalya ÖRELAY

Açalya ÖRELAY( Yüksek İstişare Konseyi Başkan Vekili)

Yasemin LEBLEBİCİ

Yasemin LEBLEBİCİ( Yüksek İstişare Konseyi Sekreteri)

Zeren ERBAKAN

Zeren ERBAKAN( Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)

Ahmet BAŞ

Ahmet BAŞ( Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)

Hakan BAYRAK

Hakan BAYRAK( Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. İzmir'de birçok özel okulda öğretmenlik, spor okulları koordinatörlüğü, okul müdürlüğü ve kampüs müdürlüğü görevlerinde bulundu. Çalıştığı kurumlarda TUBİTAK, e-twinning, Comenius projelerine katılım ve ortaklık sağladı. Alanında edindiği deneyimlerle Dokuz Eylül Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü olarak; Öğrencilerimizi hem akademik, sosyal, kültürel hem de sportif alanda geleceğe hazırlamaya devam edecektir.

Güven GÜLKAYA

Güven GÜLKAYA( Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)

Mehmet Hakan KALELİOĞLU

Mehmet Hakan KALELİOĞLU( Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)

Filiz ULUSOY

Filiz ULUSOY( Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)

UKEB Eğitim Öğretim Kurumları, 2014 yılında  İzmir’in köklü ailelerinden SEPİCİ ailesinin üyeleri ve eğitimci Filiz ULUSOY tarafından kurulmuştur.
Sepici ailesi, temelleri 1930 yılında atılan Sepici Holding ile İzmir’in sanayi sektöründe pek çok başarıya imza atmış olmanın yanı sıra, aile içinde de başarı ve iş ahlaklarını nesilden nesile taşımayı başarmışlardır.  İthalat, ihracat konusunda ülkemizi uluslararası alanlarda başarıyla temsil eden Sepici Holding, sürdürülebilirlik bilinciyle çalışan, çevreye dost bir sanayi kuruluşu olarak ülkemize değer katmak için durmadan çalışmalarına devam etmektedir.
2006 yılında Küçük Kulüp Eğitim Kurumlarını İzmir eğitim camiasına kazandıran Filiz ULUSOY ise,  kurduğu Karşıyaka, Hatay, Küçükyalı, Narlıdere şubeleri ile okul öncesi alanda sayısız yeniliklere imza atmıştır. İzmirli binlerce çocuğun eğitimine yön vermiş olan Filiz ULUSOY, yaşamsal beceriler ve akademik eğitimi başarıyla buluşturan çeşitli eğitim programları hazırlamış ve hazırlanmalarına öncülük etmiştir.

Behçet YAVUZ

Behçet YAVUZ( Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)

Yaşamını eğitime ve öğrenmeye adamış, ülkemizin dört bir yanında yetiştirdiği, yüreğine dokunduğu on binlerce öğrencisi için "işte benim en büyük sermayem." diyen bir öğrenme lideri ve eğitim duayenidir.

Otuz dört yıllık eğitim sektörü deneyiminin 20 yılı devlette son 14 yılı da özel sektörde geçmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı'nda çalıştığı süre içinde her pozisyonda önemli görevlerde bulunmuştur. Türkçe öğretmenliği, Müdür Yardımcılığı, Okul Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı Merkez teskilatında Eğitim Uzmanlığı, Şube ve Merkez Müdürlüğü, Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı gibi görevlerinden sonra Ankara ve Izmir Milli Eğitim Müdürü olarak Milli Eğitim Bakanlığindaki mesleki kariyerini tamamlamıştır. 2003 yılında özel sektöre geçen Yavuz, Türkiye'nin önemli özel okullarında (İzmir Ekin Koleji, Ankara Zafer Koleji, MEF Okulları ve Bahçeşehir Koleji) Genel Müdür Yardımcısı, Genel Koordinatör ve Genel Müdür olarak mesleki kariyerinin zirvesine çıkmıştır. Özel okul açabilmek için ülkemizin tüm illerini tek tek gezerek 50'den fazla okulun kuruluş ve açılış sürelerini yönetmiş, "her çocuğun doğru, kaliteli eğitim ve öğrenme hakkı vardır." diyerek onlara hizmet için kendini adamıştır. Atatürk'ün gösterdiği "çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmak" hedefine ulaşabilmenin en önemli yolunun eğitim olduğuna inanan Yavuz, 21.Yüzyılın değişen ve gelişen koşullarında yepyeni beceriler ve yepyeni mesleklerin ortaya çıktığını, bu paralelde de Z kuşağı gençlerimizi 2030'lu yılların dünyasına şimdiden hazırlamamız gerektiğini, bu anlamda da okullara büyük görev düştüğünü söyler.

Eğitim alanında yayımlanmış ve okullarda MEB tarafından kabul edilerek okutulmuş 5 kitabı bulunan Behçet Yavuz, TRT'de eğitim programları sunuculuğu, senaryo yazarlığı gibi görevlerde de bulunmuştur. Tenis ve satranç oynamayı çok sever, voleybol hakemliği yapmıştır ve iyi bir basketbol tutkunudur. Merkezi Izmir'de yer alan Kurşun Kalem Eğitim Vakfı (KEV) kurucularından olup Mütevelli Heyet üyesidir.

Yavuz, "Doğup büyüdüğüm, beni bugünlere getiren ülkeme vefa borcumu son nefesime kadar ödeyeceğim." diyerek fark yaratan proje için yollara çıktı. Eğitim, Matematik, Bilim, Sanat, Spor alanlarında lider ruhiu, vizyoner öğrencilerini yetiştirmek için Düşünür Okullarını kurdu.

Düşünür Koleji, ezber bozan bir sistemle eğitim teknolojilerinin doğru ve amaca uygun olarak yapılandırıldığı eğitim ve öğrenme anlayışıyla ülkemizin eğitim hayatında yerini aldı. Düşünür Koleji; yaratıcı, farklı ve tasarım odaklı düşünen, girişimci, ulusal ve yerel sınavlarda başarılı, 21. yüzyıl becerileri gelişmiş öğrenciler yetiştirerek ülkemizin her köşesinde aydınlık geleceğimize katkı sunuyor.

Düşünür Koleji'nin tüm eğitim ve öğrenme süreçlerine CEO olarak da liderlik edecek Behçet Yavuz, takım çalışmasının önemine ve "yönetişim" anlayışının kurumsal kültürün temelini oluşturduğuna inanır.

Çağdaş ÇAĞLAR

Çağdaş ÇAĞLAR( Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)

Oğuzhan ÖZKAYA

Oğuzhan ÖZKAYA( Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)

İsmail YAŞADI

İsmail YAŞADI( Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)

Kurucumuz matematik öğretmeni İsmail YAŞADI öncülüğünde, alanında uzman ve saygın bir ekiple beraber 2016 yılından itibaren İzmir Gaziemir’de ‘’İSMAİL YAŞADI MATEMATİK KURSU’’ olarak hizmet vermeye başladık.
Sizlerin inancı, kendimize güvenimiz ve hizmet kalitemizle birlikte 2017 yılında ‘EKARTE AKADEMİ’’ , 2018 yılında ‘’EKARTE KOLEJİ’’ , 2020 yılında ‘’EKARTE KİŞİSEL GELİŞİM KURSU’’ ve ‘’EKARTE MENDERES KİŞİSEL GELİŞİM KURSU’’ olarak ailemizi genişlettik. Artan talepler doğrultusunda 2021 yılında ’EKARTE BALÇOVA KİŞİSEL GELİŞİM KURSU’’ ailemize katılmıştır.
Eğitimin her kademesinde öğrencilerine yeni bir dünya, yeni ufuklar ve farklı bakış açıları kazandıran, uygun ortam ve zengin olanaklara sahip eğitim kurumlarımızda öğrencilerimizle beraber başarı hikâyemizi sürdürecek olmanın inancı ve heyecanıyla çalışıyoruz.